Workshops - Karlien Wijers Coaching and Training
Relatiecursus "Houd me vast"
Klik hier voor data

Had je meer van je relatie verwacht of lopen de dingen in de relatie net niet zo als je het eigenlijk zou willen? Dan kan dit programma hier op een goede manier verandering in brengen.

Emoties als basis
Het "Houd me Vast" programma is ontwikkeld op basis van een krachtige en succesvolle relatietherapie. De grondlegger van deze benadering - dr. Sue Johnson uit Canada - heeft haar therapie emotiegerichte relatietherapie (Emotionally Focused Therapy/EFT) genoemd. Emoties zijn de kern van alle relaties die er echt toe doen, zoals de relaties met onze kinderen, onze ouders en zeker ook met onze partners. Klik hier voor meer informatie.


Workshop "Relaxter Opvoeden"
Klik hier voor data

Heb je soms het gevoel dat je kind een andere taal spreekt dan jij? Is je kind irritant of wil het je wat vertellen? Ervaar het verschil tussen jouw belevingswereld en die van je kind. Ontdek de kwaliteiten en gevoeligheden van je kind, en die van jezelf. Hierdoor krijg je meer inzicht in waarom je kind reageert zoals het reageert, waarom jullie tegen bepaalde dingen aan blijven lopen en vooral hoe het anders te doen.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

  • Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten en gevoeligheden
  • Je krijgt inzicht in de kwaliteiten en gevoeligheden van je kind
  • Je leert hoe je jouw kind optimaal kunt begeleiden, zodat het zich door jou gezien, gehoord en erkend voelt
  • Je krijgt handreikingen en praktische tips die je kunt integreren in je gezinsleven

Wat zijn de effecten van de workshop?

  • Je zult je kind beter kunnen begrijpen
  • Je kind zal zich door jou meer gehoord, gezien en erkend voelen
  • Jullie contact zal verdiepen
  • Het zelfvertrouwen van jullie beiden zal toenemen

Kortom, leer hoe opvoeden relaxter kan. Draai de knop om en pak het anders aan.


Workshop "Jezelf en de Ander"
Klik hier voor data

Hoe communiceer je met jezelf en hoe communiceer je met anderen? In de relaties die je hebt met je partner, familie, kinderen, vrienden of collega's?

Ben je in relaties gericht op de wensen van de ander of juist op die van jezelf? Hoe ga je om met grenzen en wat maak je non verbaal duidelijk?

Een workshop die je uitnodigt naar je eigen gedrag te kijken, waarbij je ontdekt waar jouw grenzen liggen en die vooral inzicht geeft in de wondere wereld die relatie heet.


© 2013- Karlien Wijers Coaching & Training | Alle rechten voorbehouden