Actueel - Karlien Wijers Coaching and Training
Laatste nieuws

Cursus: Houd Me Vast
geplaatst op 12 juli, 2013

Had je meer van je relatie verwacht of lopen de dingen in de relatie net niet zo als je het eigenlijk zou willen? Dan kan dit programma hier op een goede manier verandering in brengen. Kijk hier voor meer informatie en hier voor data.

Karlien Wijers Coaching and Training
Open Dag: Centrum Eén & Al
geplaatst op 11 juli, 2013

Hoe sta jij in het leven? Ben je tevreden? Gelukkig? Hoe gaat het met je werk, je relatie, je gezin en de balans daartussen? Gaat het goed of gaat het niet zoals je zou willen? Loop je wel eens ergens tegenaan? En hoe komt dat?

Tijdens een minisessie legt Karlien Wijers, Opvoed- en Relatiecoach, met behulp van de Tevredenheidsthermometer®, uit hoe je ervoor staat. En vervolgens wat je zou kunnen verbeteren en op wat voor manier.

Kom ook langs op de Open Dag op 20 september! Je kunt ook andere lezingen en workshops bijwonen, genieten van een nek- of schoudermassage of een demonstratie Rebalancing. En er is nog veel meer!

Karlien Wijers Coaching and Training
Column: Hoe ver laat jij het komen?
geplaatst op 16 april, 2013

Karlien schrijft een nieuwe column voor Happy Mom. De eerste in de reeks heet "Hoe ver laat jij het komen?" en gaat over grenzen stellen. Lees hier de online versie.

Karlien Wijers Coaching and Training
Evenement: Workshop 'Relaxter Opvoeden'
geplaatst op 15 april, 2013

Word jij soms ook gillend gek? Kom naar de workshop 'Relaxter Opvoeden' en leer hoe je dat kan voorkomen. Klik hier voor meer informatie, of hier om in te schrijven.

Karlien Wijers Coaching and Training
Artikel: Mama is boos
geplaatst op 23 aug, 2012

In het augustus/september nummer van het tijdschrift "KEK Mama" staat een interview met Karlien onder de titel "Mama is boos" over de workshop Relaxter Opvoeden. Klik hier voor het artikel. Er zijn nog plaatsen vrij voor de eerstvolgende workshop op 7 oktober. Klik hier voor meer informatie, of hier om in te schrijven.

Karlien Wijers Coaching and Training
Laatste Quote

Introspectie

"Als je het contact met jezelf verloren bent, dan kun je ook geen contact maken met anderen."

Anne Morrow Lindbergh
© 2013- Karlien Wijers Coaching & Training | Alle rechten voorbehouden