Happy Family - Karlien Wijers Coaching and Training
Gezins- & Opvoedcoaching

Luistert je kind niet of liegt het vaak? Heeft je kind last van slaapproblemen? Is je kind onzeker, heeft het last van faalangst of wordt het gepest? Is je kind druk en onrustig of juist stil en teruggetrokken? Is je kind neerslachtig of barst het soms uit in woede? Is het bang om verlaten te worden, of om alleen te zijn? Of zijn er medisch onverklaarbare problemen?

Je wilt je kind het beste geven en doet je uiterste best om een goede basis te leggen voor een gelukkig leven. Je probeert je kind op te voeden met gevoel, gezond verstand en vooral veel liefde. Maar opvoeden is niet altijd zo eenvoudig. Je ziet dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Wat je ook probeert, het lukt je maar niet om dat te veranderen. Dat maakt je boos, verdrietig, gefrustreerd, machteloos of zelfs wanhopig. Dan kun je wel wat ondersteuning gebruiken.

Ik bied advies en begeleiding aan ouders, opvoeders en professionals met vragen en problemen op het gebied van opvoeding. Ik geef je praktische handvatten en inzichten in jezelf en je kind zodat je je kind beter begrijpt en daardoor anders kan benaderen. Dit leidt tot meer rust en harmonie in je gezin, gelukkige ouders en gelukkige kinderen.

Happy Home!

"Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen."

Albert Einstein

Karlien Wijers Coaching and Training
"Kinderen leren meer van wie je bent en waar je voor staat dan van wat je ze vertelt."

W.E.B. DuBois