Referenties - Karlien Wijers Coaching and Training
Referenties

Hieronder volgt een aantal uitspraken van verschillende cliënten die bij mij een coachingstraject of workshop gevolgd hebben. Vertrouwen en integriteit zijn belangrijke waarden in mijn werk, daarom zijn de reacties anoniem.


Gisteren had ik je "uitbundiger" willen bedanken, als je je ook maar enigszins kunt voorstellen wat jouw hulp voor mij betekent heeft (en dat kun je geloof ik) begrijp je dat ik je zeer dankbaar ben dat je mij dit proces hebt laten doormaken. Mogelijk het best bestede geld ooit!

Karlien Wijers Coaching and Training
"De workshop 'Relaxter Opvoeden' van Karlien was een eyeopener. Op heldere manier maakt Karlien duidelijk hoe je de verschillende karakters binnen een gezin kunt typeren met behulp van een enneagram. Vervolgens weet ze duidelijk uit te leggen hoe persoonlijkheden onderling op elkaar 'inwerken'. En hoe je op bewuste wijze kunt kiezen voor een andere houding ten opzichte van elkaar - en daarmee - voor positievere onderlinge reacties op elkaar. Dank je wel Karlien!"

Karlien Wijers Coaching and Training
"Dit was letterlijk en figuurlijk een super cadeautje voor mijzelf! Ik ben heel erg blij dat ik deze sessie met jou mocht meemaken. Tijdens de sessie kwam naar voren dat ik me gelukkig al bewust was van veel blokkades en 'spiegel gedrag'. Om daar daadwerkelijk wat mee te doen vond ik nog lastig. Jouw manier van coachen; rustig, warm en vertrouwen gevend aan mij heeft me een grote duw in de rug gegeven om er daadwerkelijk mee aan de gang te gaan. Door de sessie ben ik sommige dingen in een ander perspectief gaan bekijken waardoor ik de dingen anders kan gaan bekijken. Dit alles heeft me veel rust gegeven in mijn hoofd en in mijn lijf. De affirmatie: 'Ik ga alle uitdagingen aan!' heeft me nu al op weg geholpen in mijn werk. Ineens kreeg ik aanbiedingen in mijn werk en die ben ik aangegaan! Super om te zien hoe dat werkt! Ik wil je nogmaals bedanken voor je fijne, respectvolle en liefdevolle gesprek. Ik heb er heel veel aan gehad!"

Karlien Wijers Coaching and Training
"Na mijn echtscheiding merkte ik dat ik, naast het verwerken hiervan, ook tegen een aantal zaken uit het verleden aanliep. Karlien heeft in korte tijd deze zaken bij mij boven water gekregen en deze helder gemaakt. Dit deed ze door bij mij een proces van zelfbewustwording in gang te zetten. Ze heeft me niet alleen inzicht gegeven in deze dingen en mijn reactie destijds, maar ook in de oorzaak ervan. Hierdoor ben ik nu in staat om patronen te doorbreken en kan ik pro-actief omgaan met mijn valkuilen. Dit heeft ertoe geleid dat ik meer in mijn gevoel zit en beter contact heb met mijn kinderen en zij met mij. Ik voel mij een betere vader."

Karlien Wijers Coaching and Training
"Karlien is een getalenteerde coach die gebruik maakt van een warm hart, empatisch vermogen en de helderheid heeft om je in beweging te brengen richting verandering. Haar toolbox is rijk aan diverse methoden welke ze, afhankelijk van de situatie, inzet voor een optimaal resultaat."

Karlien Wijers Coaching and Training
"Ik heb Karlien tijdens de coaching ervaren als een betrokken deskundige. Ze komt door haar doelgerichte manier van werken tot de kern en weet de juiste snaar te raken. Haar liefde voor kinderen komt in haar benadering duidelijk naar voren en maakt dat ze een warme coach is voor kinderen én hun ouders."

Karlien Wijers Coaching and Training
"Ik merk dat de workshop echt een eye-opener is. Sindsdien besef ik me wel dat ik voornamelijk boos op mezelf ben en het niet moet afreageren op de kinderen."

Karlien Wijers Coaching and Training
"Ik kwam bij Karlien omdat mijn dochtertje enorme driftbuien had en ik niet meer wist hoe ik ermee om moest gaan. Ik ben er nu achter waarom ze die had. Samen met Karlien heb ik een aantal zaken uit het verleden verwerkt, zit ik een stuk beter in mijn vel en zijn de driftbuien van mijn dochtertje verdwenen. Karlien heeft zowel mij als mijn kind geweldig geholpen."

Karlien Wijers Coaching and Training
© 2013- Karlien Wijers Coaching & Training | Alle rechten voorbehouden