Referenties - Karlien Wijers Coaching and Training
Houd me Vast Relatiecursus

Had je meer van je relatie verwacht of lopen de dingen in de relatie net niet zo als je het eigenlijk zou willen? Dan kan dit programma hier op een goede manier verandering in brengen.


Emoties als basis

Het "Houd me Vast" programma is ontwikkeld op basis van een krachtige en succesvolle relatietherapie. De grondlegger van deze benadering - dr. Sue Johnson uit Canada - heeft haar therapie emotiegerichte relatietherapie (Emotionally Focused Therapy/EFT) genoemd. Emoties zijn de kern van alle relaties die er echt toe doen, zoals de relaties met onze kinderen, onze ouders en zeker ook met onze partners.

Voor wie?

Het "Houd me Vast" programma is bedoeld voor paren die beslist "verbeterpunten" in hun relatie kunnen aanwijzen, maar voor wie therapie niet nodig is. Het heeft als doel om de relatie verder te verdiepen en te ontwikkelen. Kortom: voor iedereen die wil investeren in de relatie!

De cursus is niet geschikt voor mensen in een relatiecrisis, of die van plan zijn om uit elkaar te gaan. Ook is de cursus ongeschikt als er sprake is van (lichamelijk of emotioneel) geweld of buitenechtelijke relaties. Daarvoor kunt u zich bij mij aanmelden voor individuele of partnerrelatietherapie. De cursus is een educatief programma, geen relatietherapie!

Lessen in de liefde

Centraal staan de zeven gesprekken die je samen met je partner voert. Deze worden inhoudelijk zorgvuldig voorbereid: we verstrekken je informatie, je krijgt videofragmenten van paren te zien en opdrachten om uit te werken. In een sfeer van vertrouwen, veiligheid, respect en humor word je hierin professioneel begeleid. Je neemt tijd voor elkaar en werkt aan het herstellen en versterken van de wederzijdse liefde waardoor deze weer ruimte krijgt om te groeien. In het programma zullen geen groepsopdrachten en slechts beperkt groepsdiscussies plaats vinden. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat jullie met elkaar aan de slag gaan. Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn:

  • Begrijpen van liefde en verbinding (hechting)
  • Waar gaat het vaak mis?
  • Opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger
  • Het bouwen aan een veilig fundament waarop moeilijke dingen besproken kunnen worden

Het resultaat van deze EFT-training is dat jullie je meer verbonden voelen met elkaar.

Klik hier voor data en inschrijving.

Karlien Wijers Coaching and Training
© 2013- Karlien Wijers Coaching & Training | Alle rechten voorbehouden